Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -Sivas Belediye Başkanı Ürgüp: -Hiçbir terör hadisesi yüzyıllarca et ile kemik, ruh ile beden gibi yaşamış milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine helal getiremeyecektir


SİVAS (A.A) - Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Hiçbir terör hadisesi yüzyıllarca et ile kemik, ruh ile beden gibi yaşamış milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine helal getiremeyecektir dedi.
     Ürgüp, Hakkarinin Dağlıca bölgesinde askeri birliğe düzenlenen saldırıda 8 askerin, Hatayda ise 1 askerin şehit edilmesi dolayısıyla baş sağlığı mesajı yayımladı.
     Belediye Başkanı Ürgüp, mesajında şunları kaydetti:
     Hakkarinin Dağlıca bölgesinde askeri birliğe düzenlenen hain saldırıda 8 askerimizin, Hatayda ise 1 askerimizin şehit olması ve 16 askerimizin yaralanması millet olarak hepimizi derinden yaralamıştır. Anlatmaya kelimelerin kifayet edemeyeceği bu acı ve elemi aziz milletimize yaşatan terör belasını lanetliyorum. Unutulmamalıdır ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu tür terör saldırılarına misliyle cevap verebilecek güç ve kudrettedir. Hiçbir terör hadisesi yüzyıllarca et ile kemik, ruh ile beden gibi yaşamış milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine helal getiremeyecektir. Milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde metin, olgun ve vakur davranarak terörist mihrakların amaçlarını boşa çıkaracağına olan inancım tamdır. Vatanın bölünmez bütünlüğü, ülkemizin huzuru ve esenliği için canını feda ederek şehit olan 9 vatan evladımıza yüce Allahtan rahmet, ailelerine baş sağlığı, yaralı olan gazilerimize acil şifalar diliyorum.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER