Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Senatosu, saldırıyı kınadı


RİZE (A.A) - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Senatosu, Hakkarinin Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakoluna düzenlenen ve 8 askerin şehit olduğu, 16 askerin yaralandığı saldırıyı kınadı.
     Açıklamada, Hakkarinin Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakoluna düzenlenen saldırıda 8 askerin şehit, 16 askerin ise yaralanmasının herkesi derinden üzdüğü belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
     Ülkemizin son yıllarda attığı adımlar, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma çabaları, huzur ve kardeşlik ortamının yeniden tesisi, gerek iç gerekse dıştaki düşmanlar ve bunların uzantıları tarafından gerçekleştirilen hain saldırılarla engellenmeye çalışılmaktadır. 8 askerimizin şehit olması ve 16 askerimizin yaralanması hiç şüphesiz millet olarak yüreğimizi dağlamıştır. Kirli ve kanlı oyunlarla birliğimizi bütünlüğümüzü bozmaya çalışanların emellerine asla ulaşamayacaklarını ifade ediyor ve bu hain saldırıyı şiddetle konuşuyoruz. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER