Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -SP Gençlik Kolları Başkanı Durak: -Artık bu milletin yeni bir şehit haberi almaya tahammülü kalmadı


SİVAS (A.A) - -07.-08.-2012 - Saadet Partisi (SP) Sivas Gençlik Kolları Başkanı Yasin Durak, Hakkarideki terör saldırısına ilişkin, Artık bu milletin yeni bir şehit haberi almaya tahammülü kalmadı dedi.
     Durak, parti binasında yaptığı açıklamada, Hakkarideki saldırıda şehit olan 6 asker ve 2 korucuya Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileyerek, şunları kaydetti:
     Artık bu milletin her yeni güne uyandığında yeni bir şehit haberi almaya tahammülü kalmadı. Ne bekliyoruz acaba hala PKK illetinden kurtulmak için somut adımlar atmaya- Daha ne kadar eve ateş düşecek, daha ne kadar yüreğe acı düşecek- Bir kurtuluş savaşı daha olsa hepimiz canımızı seve seve vermeye hazırız ama hiçbir emeli olmayan, sadece birileri istediği için, birilerinin düzeni bozulmasın, insanlar sömürülmeye devam etsin diye vatan evlatlarımızı genç yaşlarında toprağa vermek kanımıza dokunuyor artık. Her gün bu savaş ortamında bir kardeşimizi daha kaybederken elimiz kolumuz bağlı olarak oturmak kanımıza dokunuyor artık. Allah için bu gidişe dur deyin. Allah için bir eve daha ateş düşmemesi için neler yapılması gerekiyorsa yapılsın artık.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER