Hakkari Belediyesi, vatandaştan destek bekliyor

Hakkari Belediyesi, vatandaştan destek bekliyor


HAKKARİ (A.A) - Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, ekipleri tarafından başlatılan karla mücadele çalışmalarının sağlıklı yapılabilmesi için sürücü ve vatandaşlardan destek istedi.
     Makamında basın mensuplarına açıklamada bulunan Fadıl Bedirhanoğlu, yollara park edilen araçların büyük sıkıntılara neden olduğunu belirtti.
     Vatandaşlardan ana güzergahlar üzerindeki araçlarını kaldırmasını isteyen Bedirhanoğlu, Kendileri kaldıramıyorsa bize başvursunlar. Biz onlara bu konuda yardımcı olarak araçlarını bulundukları yerden kaldırmalarını sağlayacağız. Yollarda park edilen araçlar yapılan karla mücadele çalışmaları ve ulaşım açısından ciddi sıkıntılara sebep oluyor. Ayrıca vatandaşlarımızdan istediğimiz kar yağışının dinmesiyle birlikte ev ve iş yerlerinin çatılarında biriken kar yığınlarını temizlemeleridir. Çünkü ekiplerimiz karla mücadele ederek ana güzergahları ve yolları kardan temizliyor. Vatandaşlarımızın karla mücadele çalışmalarına başlanmadan önce çatılarındaki karları temizlesinler dedi.
    
     Muhabir: Nevzat Taş / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Hakkari Belediyesi, vatandaştan destek bekliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER