Hakkari ve Hataydaki terör saldırıları

Hakkari ve Hataydaki terör saldırıları -AK Parti Kütahya İl Başkanı Saraçoğlu: Kanlı terör örgütü ve siyasi uzantıları hiçbir zaman amacına ve emellerine ulaşamayacaktır


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, kanlı terör örgütü ve siyasi uzantılarının hiçbir zaman amacına ve emellerine ulaşamayacağını bildirdi.
     Saraçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Hakkari ve Hataydan acı haberlerle yüreklerin derinden dağlandığını belirtti.
     Gözü dönmüş hainlerin, çirkin ve lanetli yüzünü bir kez daha gösterdiğini, iki saldırıda 9 askerin şehit olduğunu, 19 askerin yaralandığını ifade eden Saraçoğlu, şunları kaydetti:
     Devletimizin barışı ver huzuru sağlamak için yaptığı çalışmaların oluşan uzlaşı ortamıyla atılan adımların yoğunlaştığı bir dönemde bu hain saldırıların olması, dikkat çekici bir durumdur. Hükümetimizin bu kapsamda attığı adımlar ve uluslararası girişimler, belli ki hain terör örgütünü rahatsız etmiş, çıkarlarının ortadan kalkacağını bildiklerinden sistematik olarak menfur saldırılarına başlamıştır. Kana doymayan terör örgütünün siyasi kanatlarından aldıkları desteklerde hain emellerine ulaşmasını kolaylaştırmaktadır. Kahraman güvenlik güçlerimizin terör örgütünün içteki yerel destekçilerine son zamanlarda vurdukları darbeler bunların nasıl bir yapılanma içinde olduklarını açıkça göstermektedir. Kanlı terör örgütü ve siyasi uzantıları hiçbir zaman amacına ve emellerine ulaşamayacaktır. Yapılan haince beyhude çırpınışlar, kalleş saldırılarla ülkemizin birlik, beraberliğini ve huzur ortamını bozamayacaklardır. Barış için yapılan, terörün yok edilmesi için yapılan gayret ve çalışmalar büyük bir uzlaşı içinde devam edecektir. Hainler hak ettiği cevabı kendi anladıkları dilden mutlaka alacaklar,adalet önünde hesabını vereceklerdir. Bu uğurda azmimiz, inancımız ve güvenimiz tamdır.
     Saraçoğlu, saldırıları şiddetle kınayıp lanetlediğini bildirerek, şahadet mertebesine ulaşan kahraman askerlere Allahtan rahmet, aileleri, Türk milleti ve Silahlı Kuvvetlere baş sağlığı, yaralı askerlere de acil şifalar dilediğini duyurdu.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Hakkari ve Hataydaki terör saldırıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER