Hakkari

Hakkari-Van karayolundaki heyelan -Heyelan nedeniyle kapanan yolda, karayolları ekiplerince çalışma başlatıldı -Yolun açılmasını beklemeyen bazı vatandaşların, çocuklarını ve eşyalarını sırtlayarak yola düşen kayaların üzerinden g


HAKKARİ (A.A) - Heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan Hakkari-Van yolunda, karayolları ekiplerince çalışma başlatıldı.
     Kentte etkili olan yağışın ardından Hakkari-Van karayolunun 30. kilometresindeki 2. tünel mevkisinde heyelan meydana geldi. Yüksek kesimlerden düşen kayaların tünelin girişine birikmesiyle yol ulaşıma kapandı.
     Heyelanın ardından Karayolları 114. Şube Şefliği ekipleri tarafından yol açma çalışması başlatıldı. Ekipler çalışmalarını sürdürdüğü sırada, Van ve Yüksekovadan yolcu minibüsleri ile kente gelen bazı vatandaşlar, yolun açılmasını beklemeden yaya olarak karşı tarafa geçmeye çalıştı.
     Çocuklarını ve beraberlerindeki eşyalarını sırtlayarak tehlikeye aldırış etmeden kayaların üzerinden geçen vatandaşlar, ilginç görüntüler oluşturdu.
     Karayolları ekipleri de zaman zaman vatandaşlara yardımcı olarak karşı tarafta bekleyen araçlarla kent merkezine gitmelerini sağladı.
    
     Muhabir: Nevzat Taş
     Yayıncı: Levent Harman

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER