Hakkarili güreşçilerin başarısı

Hakkarili güreşçilerin başarısı


HAKKARİ (A.A) - Hakkari ve Hatay illerinde yapılan güreş müsabakalarında 74 kiloda dereceye giren Emrah Dilek, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
     Hakkaride düzenlenen okullararası güreş müsabakalarında kilosunda derece yapan Sümbül Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Dilek, Hatayda katıldığı grup müsabakalarında üçüncülüğü elde etti.
     Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Dilek, 22 Martta Bursada yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılarak Hakkariyi temsil edecek.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü salonunda şampiyonaya hazırlanan Dilek, şampiyonada Hakkariyi temsil ederek iyi bir derece elde etmek istediğini söyledi.
     Her gün salona gelerek şampiyonaya hazırlandığını ve amacının Milli Takıma seçilmek olduğunu belirten Dilek, 4 yıldır güreşle uğraşıyorum. Kısa bir süre olmasına rağmen büyük bir başarı elde ettiğimi düşünüyorum. Güreşte iddialıyız. Hakkarinin de güreşte var olduğunu herkese kanıtlayacağım dedi.
     Hatayda yapılan grup müsabakalarında Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinden Mahsun Tatlının 55 kiloda 6., Sinan Samioğlunun ise 66 kiloda 7. olduğu belirtildi.
    
     Muhabir: Nevzat Taş / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Hakkarili güreşçilerin başarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER