Hanönünde bakır madeninde göçük: 1 yaralı

Hanönünde bakır madeninde göçük: 1 yaralı -Maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi yaralandı, mahsur kalan 1 işçiye ise ulaşılmaya çalışılıyor


KASTAMONU (A.A) - Kastamonunun Hanönü ilçesinde, bakır madeninde meydan gelen göçükte 1 işçi yaralandı, ocakta mahsur kalan 1 işçiye ise ulaşılmaya çalışılıyor.
     Hocavakıf köyünde faaliyet gösteren bir maden ocağında meydan gelen göçükte, işçiler Armağan Çatak ile Erdoğan Öziç mahsur kaldı. Yığınların altında kalarak yaralanan Armağan Çatak, mesai arkadaşları tarafından kurtarılarak Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Kurtarma ekiplerinin, göçükte mahsur kalan Erdoğan Öziçe ulaşmaya çalıştığı bildirildi.
     Hanönü Kaymakamı Barış İşler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde madende çalışma yapan iki işçinin göçük altında kaldığını belirterek, Madencilerden birisi kurtarıldı. Sağlık durumu iyi. Diğerine ise ulaşmaya çalışıyoruz dedi.
     Maden ocağının personel şefi Mete Akın da 10 kişilik bir ekibin kurtarma çalışmalarına devam ettiğini, genel merkezlerinden de profesyonel ekibin bölgeye ulaşmak üzere olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Hanönünde bakır madeninde göçük: 1 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER