Harp Akademileri Komutanlığına atanan Korgeneral Akbaş,

Harp Akademileri Komutanlığına atanan Korgeneral Akbaş, Vali Tunayı ziyaret etti


ÇANAKKALE (A.A) - Gelibolu ilçesindeki 2nci Kolordu Komutanlığından Harp Akademileri Komutanlığına atanan Korgeneral Raif Akbaş, Vali Güngör Azim Tunayı ziyaret etti.
     Korgeneral Akbaş, Valiliğe gelişinde polis merasim mangasını selamladı. Vali Tuna, makamında devam eden ziyarette yaptığı açıklamada, 2nci Kolordu Komutanı Korgeneral Akbaşın görev değişikliği dolayısıyla veda ziyaretinde bulunduğunu söyledi.
     Korgeneral Akbaşa teşekkür eden Tuna, Birlikte görev yaptığımız süre içinde özellikle Çanakkale Savaşlarını anma törenleri dolayısıyla organizasyonlarda daha sık beraber olduk. En ince noktasına kadar birlikte çalıştık. Bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadık. Verdiği her türlü katkıdan dolayı komutanımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışma hayatında ailesiyle birlikte sağlık, afiyet, huzur ve başarı diliyorum dedi.
     Korgeneral Raif Akbaş ise Vali Tunaya teşekkür ederek, Birlikte çalıştığımız süre içinde özellikle tarih kokan bu ilde, 2nci Kolordu Komutanı olarak sağlamış olduğunuz destek ve işbirliğinden dolayı tüm arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum. Çanakkaleyi unutmayacağız, Geliboluyu unutmak mümkün değil ifadelerini kullandı.
     Vali Tuna, ziyaretin sonunda Korgeneral Akbaşa çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Harp Akademileri Komutanlığına atanan Korgeneral Akbaş, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER