HAS Parti Malatya İl Başkanı Mustafa

HAS Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Özhüsrev: -AK Parti ile bütünleşme çalışmaları konusunda partimizin Malatya İl Yönetim Kurulu ve ilçe başkanlarımızın görüşlerini alarak rapor halinde genel merkezimize göndereceğiz


MALATYA (A.A) - Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Malatya İl Başkanı Mustafa Özhüsrev, AK Parti ile bütünleşme çalışmaları konusunda il yönetim kurulunun ve ilçe başkanlarının görüşlerini alarak, rapor halinde genel merkeze göndereceklerini bildirdi.
     Mustafa Özhüsrev, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın 12 Temmuzda HAS Partiye yaptığı bütünleşme davetinin ardından HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuşun dün parti genel merkezinde il başkanlarıyla bilgilendirme ve istişare toplantısı yaptığını hatırlatarak, kendisinin de toplantıya iştirak edenler arasında bulunduğunu söyledi.
     Başbakan Erdoğanın davetine ilişkin Numan Kurtulmuşun kendilerine bilgi verdiğini kaydeden Özhüsrev, Bizim görüşlerimizi sordu. Böyle bütünleşmeden ne düşünürsünüz, nasıl değerlendirirsiniz- dedi. Kendisi teşkilatın nabzını tutup ona göre karar vermeyi düşünüyor. Biz de görüşlerimizi kendisine aktardık ifadelerini kullandı.
     Bütünleşme için Genel Başkan Kurtulmuşa yetki verdiklerini belirten Özhüsrev, Bütün il başkanları bizim adımıza değerlendirebilirsiniz, görüşebilirsiniz dedik. Önümüzdeki günlerde AK Parti ile bütünleşme çalışmaları konusunda partimizin Malatya İl Yönetim Kurulu ve ilçe başkanlarımızın görüşlerini alarak, rapor halinde genel merkezimize göndereceğiz. Akabinde genel başkanımız bir karar verecek diye konuştu.
     Bütünleşmenin ardından nasıl bir yapılanma olacağı konusunda ise Özhüsrev, Nasıl bir yapılanma olur, nasıl gelişir, bilmiyoruz. Bu konuda Genel Başkanımıza yetki verildiği için üstünde de durmadık dedi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber HAS Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER