Hastane yöneticisinin darbedildiği iddiası

Hastane yöneticisinin darbedildiği iddiası -Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi genel sekreteri ile hastane güvenlik müdürünün, seyyar satıcılar tarafından darbedildiği ileri sürüldü


KONYA (A.A) - Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi genel sekreteri ile hastane güvenlik müdürünün, seyyar satıcılar tarafından darbedildiği ileri sürüldü.
     Sabah saatlerinde Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen bir grup seyyar satıcı, hastane bahçesinde satış yapmak isteyince, Hastane Genel Sekreteri Prof. Dr. Dursun Odabaş ve Güvenlik Müdürü Ali Musa Aktaş tarafından uyarıldı.
     Uyarıları dikkate almayan seyyar satıcıların, çıkan tartışmada Odabaş ve Aktaşı darbettiği ileri sürüldü.
     Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
     Öte yandan Konya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu, Beyhekim Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, Odabaşın bir grup seyyar satıcı tarafından makamında darbedildiğini söyledi.
     Olayın adli ve idari makamlara intikal ettirildiğini ve gerekli tahkikatın hızla başlatıldığını ifade eden Bekerecioğlu, Bu elim hadiseyi şahsım ve sağlık camiasındaki tüm meslektaşlarım adına esefle kınıyor ve bu tür olumsuz hadiselerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Hastane yöneticisinin darbedildiği iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER