Hastanede ayın personeli ile servisi seçilecek

Hastanede ayın personeli ile servisi seçilecek


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğince, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ayın personeli ile ayın servisi/birimi seçilecek.
     Birlik Genel Sekreteri Op. Dr. Mithat Ekici, yaptığı yazılı açıklamada, il merkezinde iki ayrı binada faaliyet gösteren hastanede görevli personel ile birim veya servislerden ayın personeli ile ayın servisi/biriminin seçileceğini bildirdi.
     Seçimin, belirlenecek komisyon tarafından bazı ölçütler çerçevesinde yapılacağını duyuran Op. Dr. Ekici, belirlenen kriterlerde çalışma yapan ve başarılı bulunan personel ile birim/servis çalışanlarının hastanedeki panolarda ilan edileceğini ifade etti.
     Op. Dr. Ekici, başarılı personelin çalışmalarının ulusal ve yerel basın kuruluşlarıyla paylaşılacağı, ayrıca hastane yönetimi ve Genel Sekreterlik tarafından taltif ve takdir edileceği bilgisini verdi.
     Seçim kriterleri şöyle belirlendi:
     Çalışmalarda, verimlilik, maliyet düşürme ve tasarruf sağlama konusunda yeni bir uygulama geliştirilmesi, Avrupa Birliği (AB), kalkınma ajansları gibi kuruluşların hibe projelerinden hastane için yazılıp kabul edilmiş proje ya da projeler bulunması, hasta memnuniyeti, dilek ve öneri kutuları çıktılarının değerlendirilmesi, servis, birim temizliği, hijyeni, enfeksiyon kontrolü, tıbbi atıklar, ergonomik ve sade yerleşim, nezih çalışma ortam oluşturulması, servis içi iletişim, ekip ruhu ve diğer birimlerle koordinasyon, hastanede uygulanan ilk ameliyat, ilk tıbbi uygulama, hasta sevklerini azaltıcı önlemler alınması, enerji tasarrufu sağlamak için yeni uygulamalar, servis, birim hizmet içi eğitim uygulamaları, bilimsel makale yazılması ve yayımlanmış olması, çalışan ve hasta güvenliği çalışmaları, belirlenmiş kılık kıyafetlere uygunluk, kalite denetimlerinden alınan puan, diğer güzel uygulama ve çalışmalar.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Hastanede ayın personeli ile servisi seçilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER