Hastanede servis sorumlularıyla toplantı

Hastanede servis sorumlularıyla toplantı


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mithat Ekici, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, servis sorumlusu hekim ve hemşirelerle toplantı yaptı.
     Birlikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Op. Dr. Ekici, hastanenin ve sağlık çalışanlarının sorunlarını dinlemek üzere hastane yöneticisi Ahmet Büber ile bir araya geldi. Klinik sorumlu hekimleri ve servis sorumlu hemşireleriyle hastanede yapılabilecek iyileştirmelere yönelik eğitim tarzında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
     Hekimler, kliniklerine ait cihaz, malzeme ve personel eksikliklerini dile getirirken, yapılabilecek iyileştirmeler konusunda söz alındı. Hemşireler de bu konuda gerekli katkıyı sağladı.
     Op. Dr. Ekici, katılımcı yönetim çerçevesinde planlamalar yaparken sorunların çözümü ve karar almada çalışanların fikirlerini önemsediklerini bildirdi.
     Uygulayıcı ve hasta ile birebir muhatap olanların, servis hekimleri ve hemşireleri olduğunu belirten Op. Dr. Ekici, şunları kaydetti:
     Sağlık konusunda ne kadar iyileştirme yapılırsa yapılsın, artan hasta beklentileri ne kadar karşılanırsa karşılansın, yapılanların az olduğunu düşünerek hedefimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz. Biliyoruz ki, insana, insan sağlığına yapılan yatırımdan daha önemli bir şey olamaz. Toplantıda, gayet sıcak ve samimi bir ortamda sorunlara çözüm aranmış, giderilmesi için çalışmaların derhal başlatılacağı söylenmiştir. Toplantının temel içeriği, çalışan ve hasta memnuniyeti olmuştur. Bunun için gerekli önlemler tartışılmış ve çeşitli fikirler ortaya atılmıştır. Bu ilke doğrultusunda çalışması ön görülmüş, eksikliklerin hızla giderilmesine karar verilmiştir. Arkadaşlarımızın önerilerini mevzuat ve bütçe çerçevesinde değerlendirerek bir an önce sonuçlandırmak istiyoruz.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Hastanede servis sorumlularıyla toplantı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER