Hatayda polislerin canlı teşhise çıkarılması

Hatayda polislerin canlı teşhise çıkarılması -Saadet Partisi yaşananlara tepki gösterdi


HATAY (A.A) - Saadet Partisi İl Başkanı Necmettin Çalışkan, Dörtyol ilçesinde AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlunun oğlu İstemi Kağan Türkoğlunun adının karıştığı olayla ilgili, basında yer alan görüntülerin üzücü olduğunu belirtti.
     Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, emniyet güçlerinin maruz kaldığı muamelenin asla kabul edilemez olduğunu kaydetti.
     Açıklamasında, emniyet mensuplarının maruz kaldığı vahim durum kadar, olayın Dörtyolda yaşanmasının olayın vahametini artırmakta olduğunu ifade eden Çalışkan, şöyle devam etti:
     Bilindiği gibi son dönemde Hatay terör yatağı haline gelmiştir. Dörtyol ilçemiz de terörün en tehlikeli boyutta olduğu yerdir. Bu nedenle yaşanan olayı sadece şımarıklıkla izah etmek yeterli değildir. Bu açıdan akıllara Hatayda güvenlik tasfiye edilmek mi isteniyor sorusu gelmektedir. Görüntülerden anlaşıldığı kadar olay sadece teşhis olmayıp daha derin başka olayla olduğu kuşkusu uyandırmaktadır. Olay bu kadar süre nasıl gizli kalabilmiştir- Bu olayla ilgili kamuoyu yeterince bilgilendirilmeli ve tatmin edilmelidir. Aksi halde kamu vicdanı büyük yara alacaktır.
     Çalışkan, olayın titizlikle takip edilmesini, perde arkasının aydınlatılmasını ve gerekenin yapılmasını beklediklerini belirtti.
    
     Muhabir: Salim Taş/Aycan Demirel
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Hatayda polislerin canlı teşhise çıkarılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER