Hatayda polislerin canlı teşhise çıkarılması

Hatayda polislerin canlı teşhise çıkarılması -CHP Çanakkale Milletvekili Soydan: -Biz önce insan anlayışımızla insanların siyasi düşüncesine bakmadan onların onuruna sahip çıkarız


ÇANAKKALE (A.A) - CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, Hatayın Dörtyol ilçesinde AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlunun oğlu İstemi Kağan Türkoğlunun adının karıştığı olaya ilişkin, Biz önce insan anlayışımızla insanların siyasi düşüncesine bakmadan onların onuruna sahip çıkarız dedi.
     Soydan, gazetecilere yaptığı açıklamada, polislerin, AK Parti Milletvekilinin oğlu tarafından suçlu, hırsız, terörist, kaçakçı ya da tecavüzcü gibi yan yana dizildiğini öne sürdü.
     Polislerin ellerine aldıkları numaralarla tespit edildiklerini savunan Soydan, şöyle konuştu:
     (Bize dokunan bunlar) dediler. Polisin orada şunu görmesi lazım; meydanlarda demokratik hak isteyen öğrencileri, insanları, toplulukları görünce kırmızı boğa görmüş gibi saldıran o polisler, AKPye gelince hepsinin onuruyla oynandı. Ama o polisler şunu unutmasın; o haklarını korudukları kesim, onları onursuzlaştırdı. Ama o saldırdıkları kesim o anlayışla belediye başkanımızın olduğu gibi onlara sahip çıktı. Biz önce insan anlayışımızla insanların siyasi düşüncesine bakmadan onların onuruna sahip çıkarız.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Hatayda polislerin canlı teşhise çıkarılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER