Hataydaki trafik kazası

Hataydaki trafik kazası -Tedavi gören eşini ziyaret dönüşünde geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden kişi ile baldızı İslahiye ilçesinde toprağa verildi


GAZİANTEP (A.A) - Tedavi gören eşini ziyaret dönüşünde Hatayda geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden kişi ile baldızı, İslahiye ilçesinde toprağa verildi.
     Trafik kazasında yaşamını yitiren Orhan Özkan ile baldızı Filiz Söylemezin cenazeleri, otopsinin ardından memleketleri İslahiyeye getirildi.
     Cenazeler, Dervişiye Camisinde kılınan cenaze namazının ardından İslahiye Mezarlığında toprağa verildi.
     Cenazeye Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Uludağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Demirtaş ile Özkan ve Söylemezin yakınları katıldı.
     Dün gece, Antakya Devlet Hastanesinde tedavi gören eşi Müzeyyen Özkanı ziyaret ettikten sonra İslahiyeye dönen Orhan Özkanın kullandığı 27 B 8414 plakalı otomobil, Hassa ilçesinde Mehmet Şimşek idaresindeki 63 NR 686 plakalı tırla çarpışmıştı.
     Kazada, sürücü Özkan ile baldızı Filiz Söylemez hayatını kaybetmiş, aynı araçta bulunan Şahin Önlü ve Fatma Önlü yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Zekeriye Şimşek / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Hataydaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER