Hatay SGK İl Müdürü Camkurttan veda

Hatay SGK İl Müdürü Camkurttan veda ziyaretleri


HATAY (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına atanan Hatay SGK İl müdürü Mehmet Zülfi Camkurt, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu üyelerine veda ziyaretinde bulundu.
     Savaş, ziyarette yaptığı konuşmada, Camkurtun Hatayda bulunduğu süre içerisinde çok başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade ederek, yeni görev yeri olan Ankarada başarılı çalışmalarının devamını dilediğini belirtti.
     Camkurt ise, Görev süremiz boyunca Başkan Savaş ile iki güzide kurumun temsilcileri olarak çok uyumlu bir çalışma örneği sergiledik. Karşılıklı iyi ilişkiler ve dostluklarla Hataydan ayrılıyorum. Savaşa görev yaptığımız süre içerisindeki destek ve katkılarından ötürü teşekkür ederim dedi.
     İskenderun Belediye Başkanı Civelek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, SGK ile olan iş ve işlemlerinde bürokratik süreçleri azaltma konularındaki çalışma ve gayretlerinin takdirle karşılandığını ifade etti.
     Camkurt, daha sonra İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetim kurulu üyelerine de veda ziyaretinde bulundu.
    
     Muhabir: Ömer Soylu-Abdulgafur Kılıç
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Hatay SGK İl Müdürü Camkurttan veda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER