Hatay Turizm Derneği Başkanı Nacioğlu:

Hatay Turizm Derneği Başkanı Nacioğlu: "İlimizin doğal zenginliklerini, mutfağını, el sanatçılarını ve misafirperverliğini en güzel şekilde tanıtmaya çalışacağız"


HATAY (A.A) - Hatay Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Nacioğlu, ilin doğal zenginliklerini, mutfağını, el sanatçılarını ve misafirperverliğini en güzel şekilde tanıtmaya çalışacaklarını belirtti.
     Nacioğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyetinde (HGC) yaptığı açıklamada, derneklerinin 1973 yılından bu yana Hatayın turizm yönünden gelişmesi, tanıtılması konusunda hizmetler verdiğini söyledi.
     Türkiyenin en huzurlu ve istikrarlı illerin başında Hatayın geldiğini ifade eden Nacioğlu, "Hatay, bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış, üç semavi dinin bir arada yaşadığı ender ilerden birisidir. İlimize gelen turistleri en iyi şekilde ağırlayıp memleketlerine neşeli bir şekilde uğurlamalıyız. Kentin kültürünü, inanç turizmini, doğal zenginliklerini, tarihini, zengin mutfağını, el sanatçılarını ve en önemlisi misafirperverliğini en güzel şekilde tanıtmaya çalışacağız" diye konuştu.
     Nacioğlu, "Reyhanlıda meydana gelen vahim olayda hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet, yaralılara da acil şifalar dilediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Halit Demir
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Hatay Turizm Derneği Başkanı Nacioğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER