Hatay Valisi Lekesizden AAya ziyaret

Hatay Valisi Lekesizden AAya ziyaret


HATAY (A.A) - Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Anadolu Ajansı (AA) Hatay Bürosunu ziyaret etti.
     Lekesiz, ziyarette yaptığı konuşmada, yeni merkezine taşınan AA Hatay Bürosunun, çok güzel işlere imza attığını kaydetti.
     Anadolu Ajansının dünyanın sayılı ajanslarından biri olma yolunda ortaya koyduğu 100. yıl hedefini önemsediğini ifade eden Lekesiz, bir işi başarabilmek için kişinin veya kurumların hedefinin olmasının önemli olduğunu kaydetti.
     Hatayın her anlamda tanıtımı ve gelişimi için çalıştıklarını, bu kapsamda Tarım ve Kırsal Kalkınma Strateji Planı, Turizm Strateji ve Eylem Planı gibi birçok alanda çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Lekesiz, bu plan doğrultusunda çalışmalar yapmaya gayret gösterdiklerini belirtti.
     Hatayın ekonomik, sosyal ve turizm alanlarındaki önemini anlatan Lekesiz, kentin 2011 yılında ihracat bakımından Türkiye sıralamasında 9. olduğunu, yaş sebze ve meyve ihracatı bakımından ilk sırada yer aldığını söyledi.
     AA Adana Bölge Müdürü İsa Sansar da, kurumun 100. yıl hedefleri hakkında Vali Lekesize bilgi verdi.
     Daha sonra Bölge Müdürü Sansar, ziyaret anısına Lekesize Yayladağı ilçesine bağlı Kışlak beldesinde bir anaokulunda AA muhabiri tarafından çekilen fotoğrafını hediye etti.
    
     Muhabir: İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Hatay Valisi Lekesizden AAya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER