Hatay Valisi Lekesize ziyaret

Hatay Valisi Lekesize ziyaret


HATAY (A.A) - Alevi İslam İnancını Yaşatma Derneği (ALİYAD) Fahri Başkanı Nasrettin Eskiocak ve beraberindeki kanaat önderleri, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesize iadeyi ziyarette bulundular.
     ALİYAD Başkanı Eskiocak, Alevilerin, Hazreti Muhammedin veda haccı dönüşünde Hazreti Aliyi taltif ettiği gün olarak kutladığı Gadir-i Hum Bayramında Vali Lekesiz ve beraberindeki heyetin kendilerini ziyaret ederek bayramlarını kutladıklarını hatırlatarak, bu ziyaretin kendileri için çok önemli olduğunu kaydetti.
     Vali Lekesiz de, bayramların herkesin bayramı olduğunu ve bayramlarda insanların birbirini müsaade istemeksizin çat kapı giderek ziyaret ettiklerini belirtti.
     Bayramların, millet olma bilincinin tazelediği, dayanışma ve kaynaşmanın arttığı müstesna günler olduğunu ifade eden Lekesiz, Bayramları, birbirimizi daha fazla anlamamız, daha iyi hissetmemiz ve daha fazla sevmemiz için iyi değerlendirmemiz lazım. Bu düşünceyle gerçekleştirdiğimiz bir ziyaretti. Sizler de nezaket göstererek bizi ziyarete gelmişsiniz, teşekkür ederim dedi.
    
     Muhabir: Salim Taş
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Hatay Valisi Lekesize ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER