Havzada cuma namazında hırsızlara ve dolandırıcılara

Havzada cuma namazında hırsızlara ve dolandırıcılara dikkat çekildi


SAMSUN (A.A) - Havzada, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü tarafından yapılan ortak çalışmayla ilçe merkezi ve köylerdeki camilerde hırsızlık, telefon dolandırıcılığı, bankamatik dolandırıcılığı ve sahte para konularında cuma namazında uyarılarda bulunuldu.
     Havza Emniyet Müdürü Arıkan Yücedağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının vatandaşları hırsızlık, telefon dolandırıcılığı, bankamatik dolandırıcılığı ve sahte para konularında uyarmak olduğunu söyledi.
     Asıl olan suçluyu suç işledikten sonra yakalamak değil. Önemli olan suçun işlenmeden önce önüne geçmek diyen Arıkan, bilgilendirme çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.
     İlçe Müftüsü Lütfü Kocatürk ise Emniyet Müdürlüğünün vatandaşlara ulaşma konusunda kendilerinden yardım istendiğini ve bu yardımın hiç düşünülmeden verildiğini kaydetti.
     Emniyet Müdürlüğünden gelen talep doğrultusunda, cuma namazı için camilere gelen cemaate hırsızlık, telefon dolandırıcılığı, bankamatik dolandırıcılığı ve sahte para konularında uyarılarda bulunduklarını anlatan Kocatürk, Yüce dinimiz İslam da kötülükler ve kötü olanlardan korunmayı ve bunlara karşı tedbir almayı emreder dedi.
    
     Muhabir: Özgür Uyaroğlu / Fatma Kalay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Havzada cuma namazında hırsızlara ve dolandırıcılara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER