Havzada öğrenci servisleri denetlendi

Havzada öğrenci servisleri denetlendi


SAMSUN (A.A) - Yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasına kısa bir süre kala Havza Jandarma Trafik Ekibi ve İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Amirliği tarafından öğrenci servisleri ve firmalar denetlendi.
     Havza İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Ekibince, İnönü Mahallesinde bulunan bir otoparka toplanan ve köylerden öğrenci servisi yapan minibüsler denetlenerek sürücülere uyulması gereken kurallar hakkında bilgiler verildi.
     İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Amiri İsmail Kahyaoğlu, sürücülere uyulması gereken kurallar, bulundurulması gerekli olan evraklar, öğrenci indirme ve bindirmede uyulacak kurallar ile ilgili bilgiler verdi.
     Eksiği olan araçların tespiti yapılarak eksikliklerinin giderilmesi için firmaya ve minibüs sürücülerine süre tanınırken, şehir içinde öğrenci servisi yapacak olan araçların denetimi de yapıldı.
     Öğrenci servisi firma sahibi Volkan Akarsu, 33 güzergahta 45 araç ile öğrenci taşımacılığı yapacaklarını belirterek, Bizler yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı taşımanın bilinci ve sorumluğu içinde hareket etmeliyiz dedi.
    
     Muhabir: Özgür Uyaroğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Havzada öğrenci servisleri denetlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER