Havzada Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Havzada Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Toplantısı yapıldı


SAMSUN (A.A) - Havza ilçesinde Havza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Mahalle Muhtarı seçimi yapıldı.
     Havza Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Havza Kaymakamı ve Vakıf Başkanı Yunus Kalaycı Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Havza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fatih Bıyık, mahalle ve belde mahalle muhtarları katıldı.
     Kalaycı toplantının açılışında yaptığı konuşmada, muhtarların Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının çalışmalarında büyük katkıları olduğunu belirterek, Sizler mahallelerinizdeki insanları bizlerden çok iyi tanıyorsunuz. Sizlerin bu bilgileri, vakfımızın yardımlarının gerçekten ihtiyaç sahibi kişilere ulaşması konusunda önemli. Bu bağlamda yapmış olduğunuz hizmetlerden ötürü sizlere teşekkür ederim dedi.
     Vakfın mütevelli heyeti seçiminin yapılacağını belirten Kalaycı, Bu tür işler fedakarlık isteyen gönül işleridir. Çoğu zaman mesainizden fedakarlık etmek durumunda kalacaksınız diye konuştu.
     Konuşmanın ardından Havza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Mahalle Muhtarı seçildi.
     Toplantıya katılan 17 muhtarın yaptığı kapalı oylama ile 11 muhtarın oyunu alan Değirmenüstü Mahallesi Metin Pehlivan, Havza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Mahalle Muhtarı üyesi olarak seçilirken, 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı Necati Şakar 6 oy aldı.
    
     Muhabir: Özgür Uyaroğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Havzada Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER