Hayırsever iş adamı merhum İhsan Karatay,

Hayırsever iş adamı merhum İhsan Karatay, dualarla anıldı


TOKAT (A.A) - Niksarhayırsever iş adamı İhsan Karatay, vefatının birinci yılında memleketi Niksara bağlı Geyikgölü köyünde anıldı.
     İhsan Karatay İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileri, Karatayın mezarını ziyaret etti. Karatayın kabrine çiçek bırakan öğretmenler ve öğrenciler, mezarın çevresine de fidan dikti. Dualar eşliğinde yapılan ikramla son bulan programda, İhsan Karatay anıldı.
     AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, programı düzenleyen muhtar Ahmet Koçyiğite, Niksar Merkez İhsan Karatay İlköğretim Okulu idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerine gösterdikleri duyarlılık dolayısıyla teşekkür etti.
     Yıldız, Merhum İhsan Karatay, kendi adıyla anılan, Niksara kazandırdığı ilköğretim okulu ve yaptırdığı diğer hayır eserleriyle örnek bir kişiliktir. Eğitime verilen desteklerin, ülkenin geleceğinin aydınlanmasında çok önemli payı var. İhsan Karatay ülkesini seven örnek bir şahsiyet olarak, eğitim alanına çok önemli hayır yatırımları yaptı. Bugün kendisini rahmetle ve şükranla anıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz dedi.
     Programa, AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız ve İhsan Karatay İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Özsoyın yanı sıra öğretmenler, öğrenciler ve veliler ile çevre köy, belde ve ilçelerden vatandaşlar katıldı.
     (RB-AHM)
<< Önceki Haber Hayırsever iş adamı merhum İhsan Karatay, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER