Hayırsever vatandaştan anlamlı bağış

Hayırsever vatandaştan anlamlı bağış


ÇORUM (A.A) - Osmancıkta yaşayan hayırsever bir vatandaş, yatalak durumdaki hasta bir genç için medikal malzeme bağışında bulundu.
     Osmancık Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren Evde Sağlık Hizmet Birimi aracılığıyla medikal malzeme ihtiyacı olduğu tespit edilen Murat Akçaya (25) hayırsever vatandaş Menderes Çakallı tarafından çeşitli ihtiyaç malzemesi yardımı yapıldı.
     Gecek köyünde yaşayan Akça için bir tekerlekli sandalye, havalı yatak ve hasta bezi gibi medikal malzeme ihtiyacını karşılayan hayırsever Menderes Çakallı, yardıma muhtaç hasta ve yaşlılara sahip çıkılması gerektiğini belirterek, insanları duyarlı olmaya davet etti.
     Osmancık Devlet Hastanesi Başhekimi Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Yüksel Yücel de, Akçanın medikal malzeme ihtiyacını karşılayan Çakallıya teşekkür ederek, Hastamız Murat Akça 25 yaşında. İlçe merkezine 13 kilometre uzaklıktaki Gecek köyünde yaşıyor. Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Evde Sağlık Hizmeti Birimimiz tarafından gerekli sağlık hizmetleri düzenli şekilde yapılıyor. Ailesinden öğrendiğimize göre küçük yaşlarda geçirdiği bir havale sonucu hastalanmış ve bu güne kadar hastalığı konusunda herhangi bir teşhis konulmamış. İlk işimiz uzman doktorlarımız ile birlikte Murat Akçanın hastalığını teşhis etmek ve tedavisi konusunda çalışmalar başlatmak. Hastamız Murat Akçanın ihtiyaç duyduğu medikal malzemeler hayırsever vatandaşımız tarafından karşılandı. Kendisine teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Orhan Güçlü / Ferhat Barulay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Hayırsever vatandaştan anlamlı bağış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER