HAYTAP Üyesi Şahin:

HAYTAP Üyesi Şahin: -Bitlis Belediyesinin bayramda ve diğer günlerde barınakta bulunan hayvanları aç ve susuz bırakmadı


BİTLİS (A.A) - Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Üyesi Dr. Damla Şahin, Bitlis Belediyesinin bayramda ve diğer günlerde barınakta bulunan hayvanları aç ve susuz bırakmadığını belirtti.
     Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, bayram boyunca insanlarda farkındalık oluşturmak ve bakım evlerindeki hayvanların unutulmaması için, İnsanların Bayramı, Hayvanların Felaketi Olmasın kampanyasına verdiği desteklerden dolayı, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydına teşekkür etti.
     Belediyenin bayram süresince ve diğer günlerde hayvanları aç ve susuz bırakmadığını kaydeden Şahin, şunları ifade etti:
     Diğer günlerde olduğu gibi bayramda da tüm bakımevi ekibi büyük bir gayret gösterdi. Heyecanla ve adeta birer gönüllü gibi çalışmalarını ve sorumluluklarını yerine getirdi. Hayvanlara gösterdikleri şefkat ve ilgi bizi mutlu etti. Belediyenin bu özverili çalışması ve insani yaklaşımı her türlü takdirin ötesindedir. Bitlisin tüm doğu illerine örnek olmasını ve özellikle bölgemizde bulunan yetkililerin burayı ziyaret ederek, benzer çalışmaları yapmalarını öneriyoruz. İnsani ve vicdani koşulların hakim olduğu Bitlis Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevini kuran ve bayram tatilinde dahi burada yaşayan canları unutmayan Başkan Alaydına ve tüm bakımevi ekibine şükranlarımı sunuyorum.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber HAYTAP Üyesi Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER