Hem cezaevi eğitim evi hem de

Hem cezaevi eğitim evi hem de jandarma karakolundan firar etti -İzmir Buca Cezaevine bağlı eğitim evinden firar eden, ardından gözaltına alındığı Altınoluktaki jandarma karakolundan da kaçmayı başaran çocuk hükümlü yakalandı


BALIKESİR (A.A) - İzmir Buca Cezaevine bağlı eğitim evinden firar eden, ardından gözaltına alındığı Balıkesirin Altınoluk ilçesindeki jandarma karakolundan da kaçmayı başaran çocuk hükümlü yakalandı.
     Altınoluk Jandarma Komutanlığı ekipleri Buca Cezaevine bağlı eğitim evinden kaçan D.Syi ilçedeki bir internet kafede yakaladı. Altınoluk Jandarma Komutanlığı nezarethanesine konulan D.S, demir parmaklıkları esneterek nezarethaneden kaçtı.
     Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, D.Snin yakalanması için Altınoluk, Ayvalık, Burhaniye ve Havran ilçe jandarma komutanlıkları ekiplerinin de katılımıyla bölgede geniş çaplı arama başlattı.
     Edremit ile Avcıla köyü yolunda araçları durdurarak kimlik kontrolü yapan jandarma ekipleri, D.Snin, bir yolcu minibüsünde olduğunu fark etti. Minibüsün penceresinden atlayarak kaçmaya çalışan D.S, kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı.
     Hırsızlık, uyuşturucu bulundurmak ve kullanmak gibi 14 ayrı suçtan sabıkası bulunduğu belirlenen D.S, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kepsut L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
    
     Muhabir: Balıkesir / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Hem cezaevi eğitim evi hem de Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER