Hendekten kısa kısa

Hendekten kısa kısa -Muhtarlar Derneği Başkanı Baylan: -Muhtarların özlük haklarının iyileştirilmesi için ana muhalefet partisi olarak önerge veren CHPden iktidar olduğunda da özlük haklarımızı vermesini bekleriz


SAKARYA (A.A) - Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan, Muhtarların özlük haklarının iyileştirilmesi için ana muhalefet partisi olarak önerge veren CHPden iktidar olduğunda da özlük haklarımızı vermesini bekleriz dedi.
     CHP Hendek İlçe Örgütünü ziyaretinde konuşan Baylan, AKPli milletvekilleri seçime kadar, özlük haklarımızı veriyor, seçimden sonra unutuyor. AKPnin iktidara geldiği sene bir imamın 600 lira olan maaşı bugün bin 500 liraya yükseldi, muhtar maaşı ise 300 lirada kaldı. Bir köy muhtarının bin, 2 bin lira maaşı olması lazım ama biz en azından asgari ücret olsun istiyoruz dedi.
    
     -Selman Dedeyi Anma ve Yağlı Güreşleri-
    
     Hendek Belediyesinin bu yıl 14üncüsünü düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni İle Selman Dedeyi Anma ve Yağlı Güreşleri için hazırlıklarda son aşamaya gelindi.
     AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Selman Dede Mesire Alanını gezdi. İnci, 13 Temmuzda başlayacak etkinliklerin 3 gün süreceğini belirterek, Sabah 09.30da Kuran-ı Kerim okunarak başlayacak etkinlikler, 10.30dan itibaren yağlı güreşlerle devam edecek. Cuma namazını da Selman Dede Camisinde kılacağız, ardından yemek ikramımız olacak diye konuştu
    
     Muhabir: Ahmet Çileci
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Hendekten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER