Hendek Belediye Başkanı İnci:

Hendek Belediye Başkanı İnci: Geçmişimizi geleceğe taşımak için gelecek nesillere bir miras bırakmak istedik


SAKARYA (A.A) - Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, geçmişlerini geleceğe taşımak için gelecek nesillere miras bırakmak istediklerini kaydetti
     İnci, yaptığı yazılı açıklamada, Bayraktepede, devletlere ait rölyefler ile tarihin yeniden yaşatıldığını bildirdi.
     Bayraktepenin yerli ve yabancıların, en çok ziyaret ettiği yerlerin başında olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden İnci, Geçmişimizi geleceğe taşımak için gelecek nesillere bir miras bırakmak istedik. Geçmişten geleceğe bakıyoruz sloganıyla yola çıkarak Cumhurbaşkanlığı forsunda bulunan Türk Devletlerinin bayraklarını, rölyeflerini ve tarihçelerini Bayraktepede ölümsüzleştirdik diye konuştu.
     Bayraktepe Tesislerinde bulunan rölyefler ve tarihçelerin özellikle çocukların geçmiş tarihini keyifle öğrenebilecekleri bir tarih kütüphanesi olduğunu vurgulayan İnci, şunları kaydetti:
     Özellikle gençlerimiz büyük ilgi gösteriyor. Okullardan akın akın öğrenciler geliyor. Bayraktepe Tesisleri tarihimize sahip çıkmak, geçmişi geleceğe taşımak, ecdadımıza ve gelecek nesillere borcumuzu ödemek adına yapılmış bir çalışmadır. Yurt içinden ve yurt dışından gelen misafirlerimizi de Bayraktepede ağırlıyoruz. Buraya gelenler hem manzaraya hem de tesise hayran kalıyor.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Hendek Belediye Başkanı İnci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER