Hentbol

Hentbol -İzmir Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Gençoğlu: Türkiye Kupasında turu geçmek istiyoruz


İZMİR (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden İzmir Büyükşehir Belediyesporun antrenörü Celal Gençoğlu, Türkiye Kupasında Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünü yenerek tur atlamak istediklerini söyledi.
     Gençoğlu, yaptığı açıklamada, Avrupa Kupa Galipleri Kupasında 3. tura yükselen takımlarının Türkiye Kupasında da bir üst tura çıkma mücadelesi vereceğini belirtti.
     Türkiye Kupası 1. tur ilk maçında Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübüne 35-30 yenildiklerini anımsatan Gençoğlu, Avrupa, lig ve Türkiye Kupasında ellerinden gelen en iyi mücadeleyi göstermek istediklerini kaydederek, Genç bir ekibiz. Ardeşen Gençlik karşısında bir üst tura çıkma mücadelesi vereceğiz. Oyuncularım, Avrupa Kupa Galipleri Kupasında, Yellow Winterhurt karşısında takımımız çok iyi bir performans sergiledi. Bu oyun disiplininden kopmadığımız sürece başarılı sonuçlar alacağız dedi.
     İzmir Büyükşehir Belediyespor-Ardeşen Gençlik Spor arasındaki Türkiye Kupası 1. tur rövanş karşılaşması 31 Ekim saat 14.00de Celal Atik Spor Salonunda yapılacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER