Hentbol

Hentbol -Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak: Rakibimizin hatalarından faydalanıp elimizdeki topları da iyi değerlendirince salondan galip ayrılan taraf olduk


TRABZON (A.A) - Hentbol Erkekler Süper Liginde Mersin Hentbolu sahasında 30-27 yenen Trabzonsporun antrenörü Ahmet Kaynak, Rakibimizin hatalarından faydalanıp elimizdeki topları da iyi değerlendirince salondan galip ayrılan taraf olduk dedi.
     Ahmet Kaynak, yaptığı açıklamada, Arsin İlçe Spor Salonundaki karşılaşmayı kazanmak için mücadeleyi bırakmadıklarını belirterek, oyundan hiç düşmediklerini söyledi.
     Oyuncuların gösterdiği performanstan memnun olduğunu anlatan Kaynak, şöyle konuştu:
     Hafta içi yaptığımız idmanlarda rakibe oyunumuzu kabul ettirecek, hatalarını değerlendirecek ve sayı alabilecek isabetli toplar üzerinde çalışmıştık. Mersin Hentbol takımı da Trabzona kazanmak için gelmişti. Salonda üstün olan taraf bizdik. Oyuncularım kazanmak için ne gerekiyorsa yaptılar. Rakibimizin hatalarından faydalanıp elimizdeki topları da iyi değerlendirince salondan galip ayrılan taraf olduk.
     Kaynak, bu galibiyetin, yeni seri galibiyetlerin başlangıcı olmasını arzu ettiklerini ifade ederek, bundan sonraki maçlara da iyi hazırlanacaklarını söyledi.
     Alt sıralardan uzaklaşmak istediklerini belirten Kaynak, hedeflerinden şaşmamak için kalan her maçlarını kazanmaları gerektiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta / Tuncay Bekar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER