Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -İzmir Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Gençoğlu: Ligi en iyi yerde bitirerek Avrupada mücadele etme hakkını yine elde etmek istiyoruz


İZMİR (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Liginde bu hafta iki maç oynayacak İzmir Büyükşehir Belediyesporun antrenörü Celal Gençoğlu, Ligi en iyi yerde bitirerek Avrupada mücadele etme hakkını yine elde etmek istiyoruz dedi.
     Gençoğlu, yaptığı açıklamada, Avrupa Kupa Galipleri Kupasında Almanyadan Bayer Leverkusene elendikten sonra tek hedeflerinin lig olduğunu, Çarşamba günü erteleme maçında Anadolu Üniversitesine konuk olduktan sonra Cumartesi günü de Yenimahalle Belediyesi ile İzmirde karşılaşacaklarını söyledi.
     Tüm konsantrasyonlarını Türkiye Ligine çevirdiklerini kaydeden Gençoğlu, Türkiye Liginde maç eksiğimizle 3 puanla 7. sıradayız. Kısıtlı ve genç kadromuzla bu ligde iyi işler başarmak istiyoruz. Artık önümüzde sadece Türkiye Ligi var. Ligi en iyi yerde bitirerek Avrupada mücadele etme hakkını yine elde etmek istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER