Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Nilüfer Belediyespor Antrenörü Işık: -Hedefimiz ligi ve Play-Off maçlarını üst sıralarda tamamlamak


BURSA (A.A) - Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde sabah yapılan dayanıklılık testleriyle başladı.
     Nilüfer Belediyespor Tesislerindeki çalışmada, yeni transferler İbrahim Üçdağ ve Sergıy Sulyseryev ile diğer oyuncular hazır bulundu. Antrenmana katılamayan Sırp oyuncular kaleci Stanko Kljajıc, Mıkovıc Boban ve Boris Grmin ise aynı yerde kampa girecek olan takıma, 30 Temmuzda dahil olacak.
     Antrenör Fatih Işık, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezonun oldukça zorlu geçeceğini, bu yüzden sezon hazırlıklarına dayanıklılık testleriyle başladıklarını söyledi.
     Üç yabancı oyuncularının 30 Temmuzda başlayacak kampa katılacağını belirten Işık, Zorlu ve zevkli bir sezon olacak. Yeni sezonda lig maçları sonunda 8 takımın katılacağı yeni statüyle Play-Off maçları oynanacak. Hedefimiz ligi ve Play-Off maçlarını üst sıralarda tamamlamak. Lig maçları öncesi Avrupa Kupasında ve Süper Kupada mücadele edeceğiz. Bu maçları kazanarak lige moralli başlangıç yapmayı istiyoruz diye konuştu.
     Yeşil-mavi beyazlılar, akşam yapacağı ağırlık testleri çalışmasıyla hazırlıklarını sürdürecek.
     Bu arada, Fatih Işıkın yardımcılıklarını yeni sezonda da Muhsin Kurtuluş ve Oğuz Oktan yapacak.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER