Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Nilüfer Belediyespor Antrenörü Işık: -Başarı disiplinli çalışmayla geliyor


BURSA (A.A) - Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyesporun antrenörü Fatih Işık, başarının disiplinli çalışmayla geldiğini söyledi.
     Fatih Işık, yardımcı antrenör Muhsin Kurtuluş ve hentbolcular, İslam Uyar Ticaret ve Meslek Lisesinde düzenlenen panele katılarak öğrencilerin sorularını yanıtladı.
     Bir öğrencinin, Başarılı olmak için neler yapmalıyız- sorusuna Işık, Başarı disiplinli çalışmayla geliyor. Maalesef ülkemizde sporla eğitimin birlikte yürümediği kaygısı, düşüncesi var. Ekibimizde 5 yabancı oyuncu var. Bunların içinde avukat olacak sporcular da var. Yerli oyuncularımızdan spor akademisinde okuyup antrenör olanlar var yanıtını verdi.
     İçinizde eşi sporcu olan var mı- İkinizin de sporcu olması yaşantınızı nasıl etkiliyor- sorusunu yanıtlayan hentbolcu İbrahim Üçdaş ise Benim eşim Bursa Büyükşehir Belediyesinde voleybol oynuyor. İkimizin de sporcu olması nedeniyle yaşantımızda sıkıntı yaşamıyoruz. Çünkü her ikimiz de sporun içinde olduğumuz için birbirimizin sıkıntılarını, üzüntülerini, sevinçlerini paylaşıyor ve destek oluyoruz diye konuştu.
     Panel sonunda, günün anısına okul müdürü Alaatin Sarıya tüm oyuncuların imzasının bulunduğu forma hediye edildi.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER