Hentbol: Erkekler Türkiye Kupası

Hentbol: Erkekler Türkiye Kupası -Mersin Hentbol Antrenörü Özoğlu: -Mersin Beşparmak Sporu yenerek tur atlamak istiyoruz


MERSİN (A.A) - Hentbol Erkekler Türkiye Kupası 1. Tur mücadelesinde Mersin Başparmak Spor ile karşılaşacak olan Mersin Hentbol galibiyeti hedefliyor.
     Antrenör Osman Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada ilk maçta çarşamba günü sahalarında Mersin Beşparmak Spor ile karşılaşacaklarını söyledi.
     Sezonun ilk maçında mücadele ettikleri rakiplerini yendiklerini anımsatan Özoğlu, Rakibimiz eski gücünden oldukça uzak görünüyor. Sahamızda yapacağımız kupa maçında da Mersin Beşparmak Sporu yenerek tur atlamak istiyoruz dedi.
    
     -Sergilenen mücadele gelecek için umut verdi-
    
     Ligdeki durumlarına da değinen Özoğlu, şöyle konuştu:
     Hafta sonu sahamızdaki mücadelede Ankaraspor Büyükşehir Belediyesine 30-26 yenildik. Rakibimiz karşısında etkili bir oyun sergileyerek 4 sayı öne bile geçtik. Fakat yaptığımız basit hatalar ve hakemlerin kırılma noktalarında rakibimizin lehine verdiği kararlar neticesinde çok istediğimiz galibiyete ulaşamadık. Ancak gençlerden oluşan takımın sergilediği mücadele gelecek için umut verdi. Hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediye ile karşılaşacağız. Eski gücüne kavuşan ve zirveye oynayan rakibimiz karşısında sürpriz arayacağız.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER