Hentbol: Türkiye Kupası

Hentbol: Türkiye Kupası -2007-2008 sezonunda Türkiye Kupasını kaldıran Mersin Hentbol, finale kalıp aynı heyecanı tekrarlamak istiyor


MERSİN (A.A) - Hentbol Erkekler Süper Ligi takımlarından Mersin Hentbol, Türkiye Kupası karşılaşmalarında final heyecanı yaşamak istiyor.
     Antrenör Osman Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon lige iyi başlayamadıklarını, ancak daha sonra toparlanarak, hatalarını telafi ettiklerini söyledi.
     Devre arasına girdikten sonra takıma izin verildiğini, oyuncuların 3 Ocaka kadar izinli olduğunu ifade eden Özoğlu, 5 Ocakta transfer sezonu da açılacak. Takımdaki 1-2 kişiyle yollarımızı ayırıp, yerlerine 2 veya 3 kişiyi takviye etmek istiyoruz dedi.
     Ligin bu sezon oldukça çekişmeli geçtiğini, her takımın birbirini yenerek puan kaybedip, topladığını belirten Özoğlu, şunları kaydetti:
     Yapılacak takviyelerle daha iyi konuma geleceğiz. Ligi ilk 6 takımdan birisi olarak tamamlamak istiyoruz. Bunun için yeni transferlerin bize iyi geleceğine inanıyoruz. Son haftalarda oldukça istikrarlı bir oyun görüntüsü verdik. Bu görüntüyü ikinci yarıda da göstereceğimize inanıyorum ve hedefi yakalayacağımızı düşünüyorum. Türkiye Kupasında çeyrek finale kalmış takımlardan biriyiz. 2 Ocakta yapılacak kurayla yeni eşleşmeler gerçekleşecek. Ümit ediyorum ki, iyi bir kura çekip, finale kalabiliriz. Zaten Türkiye Kupası heyecanını yaşamış bir takımız. 2007-2008 sezonunda Türkiye Kupasını Mersin olarak kaldırdık. 20 Ocaktaki kupa maçlarında iyi performans gösterip, final heyecanını yeniden yaşamak istiyoruz.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Hentbol: Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER