Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı

Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı -Kepez beldesindeki bir kasaba gelen bir kişinin işletmecinin yemek yediği sırada kasadan 120 lira alması, güvenlik kamerasınca kaydedildi (Fotoğraflı - Görüntülü)


ÇANAKKALE (A.A) - Merkeze bağlı Kepez beldesindeki bir kasabın kasasından, işletme sahiplerinin yemek yediği sırada 120 lira alan bir kişinin hareketleri, güvenlik kamerasınca kaydedildi.
     Atatürk Caddesinde Nalan Atamanın sahibi olduğu iş yerine gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, işletme sahiplerinin arka bölümde yemek yemesini fırsat bilerek kasaya doğru yaklaştı. Bir süre üzerinde anahtar bulunan kasayı açmaya çalışan bu kişi önce 20, daha sonra 100 lira aldı.
     Bu sırada dükkanında bir kişi olduğunu fark eden iş yeri sahibi, not almak için kalem isteyen ve adres soran bu kişi ile bir süre sohbet etti. Şüpheli, daha sonra iş yerinden ayrıldı. Ataman, oğlunun kendisini uyarması üzerine güvenlik kameralarının kayıtlarını kontrol etti. Kayıtlardan kasadan para çalındığını gören Ataman, polis ekiplerine bilgi verdi.
     Ataman, yaptığı açıklamada, yaşadığı olayın ardından güvenlik kamerasının önemini bir kez daha anladığını belirterek, Hiç ses duymadık. Sanıyorum bizi takip edip, içeriye girmiş. Oğlumun uyarısı üzerine kayıtlara baktım ve olayın gerçekleştiğini gördüm. Şüpheli, sanıyorum ihtiyacı kadar olan parayı almış. Kasadaki diğer paraları da alabilirdi dedi.
     Zanlının yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Burak Akay / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER