Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alkan,

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alkan, Tarih Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi


ÇORUM (A.A) - Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Tarih Bölümü öğrencileriyle tanışma toplantısında bir araya geldi.
     Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Alkan, öğrencileri Hitit Üniversitesinin kendilerine sunduğu Erasmus, Farabi ve benzeri imkanlardan yararlanmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.
     Üniversitenin kütüphanesi konusunda da öğrencileri bilgilendiren Prof. Dr. Alkan, Hitit Üniversitesinde sadece akademisyenlerin değil, öğrencilerin de kütüphanenin zenginleştirilmesi konusunda etkili olabileceklerini sözlerine ekledi.
     Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı ve Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Demiryürek de, Tarih Bölümünden mezun olacak öğrencilerin sahip olacakları donanımlara ve hangi alanlarda iş sahibi olabileceklerine yönelik yaptığı değerlendirmede, öğrencilerin dünya standardında bir eğitim alacaklarını kaydetti.
     Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Alkan, günün anısına Osmanlıca bir fermanı Tarih Bölümüne hediye ederek tüm bölüm öğrencilerine ve öğretim üyelerine çalışma hayatlarında başarılar diledi.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alkan, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER