Hizan Nüfus Müdürüne veda programı

Hizan Nüfus Müdürüne veda programı


BİTLİS (A.A) - Hizanda yaklaşık 23 yıl Nüfus Müdürlüğü yaptıktan sonra emekliye ayrılan Fahrettin Ateş için veda programı düzenlendi.
     Ateş için Hizan Öğretmen Evinde düzenlenen programda, Hizanlı gençler skeçler sundu ve şarkılar söyledi. Kurum amirlerinin hep birlikte halay çektiği programda duygulu anlar yaşandı.
     Veda programında konuşan Ateş, devlet memurluğunun asker ocağı gibi olduğunu söyledi.
     Her işin bir başlangıcı ve sonu olduğunu belirten Ateş, 42 yıllık devlet memurluğu görevinde emekliye ayrıldığını söyledi ve herkesten hakkını helal etmesini istedi.
     Ateş, programı organize edenlere ve katılanlara teşekkür etti.
     İlçe Kaymakamı Hayrettin Baskın ise, 42 yıllık hizmetinden sonra emekliye ayrılan Ateş için veda programı düzenlediklerini söyledi.
     Baskın, şöyle konuştu:
     Ateş, hakikaten ifa ettiği görevi kendisine yakışır bir şekilde tamamladı. Ateşin gerek memleketimize, gerek Hizanlı hemşehrilerimize, çok büyük hizmetleri olmuş. Çok değerli bir arkadaşımız. Kendisini uğurlamanın bir yandan üzüntüsünü yaşıyoruz. Fakat öbür yandan da daha rahat bir daha huzur bir hayat sürmesi içinde temennide bulunuyoruz. Bu noktada mutluyuz. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
     Konuşmaların ardından Kaymakam Baskın, Ateşe ilçedeki kurumlar adına hediye verdi.
    
     Muhabir: Yunus Okur
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Hizan Nüfus Müdürüne veda programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER