Hokey Federasyonu Başkanı Karakandan Biniciye ziyaret

Hokey Federasyonu Başkanı Karakandan Biniciye ziyaret


GAZİANTEP (A.A) - Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Biniciyi ziyaret etti.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Binici, genç yaşta önemli görev üstlenen ve görevini de layıkıyla yerine getirdiğini belirttiği Karakana teşekkür etti. Kendisinin de federasyonda görev aldığını anımsatan Binici, Karakan ile Gaziantep ve Türkiye için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.
     Karakan ise, Necati Binicinin sivil toplum kuruluşlarında ve yerel yönetimlerde aldığı görevler ile Türkiye Hokey Federasyonuna önemli katkı sağlayacağına inandığını vurguladı.
     Karakan şunları kaydetti:
     Türkiye Hokey Federasyonunda Gaziantepin başarısında önemli bir yeri olan ve yıllarca kente hizmet etmiş deneyimli ve başarılı bir kardeşimizin seçilmesi bizleri çok memnun etti. Kendisinin yerel yönetimlerdeki başarılı çalışmalarından ve engin bilgi birikiminden federasyon olarak faydalanacağız. Binicinin bizlere çok şey katacağına inanıyorum.
     Karakan, Biniciyi yeni görevini tebrik ederek 27 numaralı forma hediye etti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Hokey Federasyonu Başkanı Karakandan Biniciye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER