Hollandanın Ankara Büyükelçisi Dırkse:

Hollandanın Ankara Büyükelçisi Dırkse: -Bu bölgede Hollanda ve Türkiye arasındaki ikili ilişkilerde, yapabileceğimiz ticari çalışmalar olabilir mi, yatırımlar olabilir mi, bu konularda araştırmalar yapmak istiyoruz (Fotoğr


MARDİN (A.A) - Hollandanın Ankara Büyükelçisi BayJan Paul Dırkse, Mardinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
     Dırkse, Mardin Valisi Turhan Ayvaz ve Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlunu ziyaret etti. Nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirten Büyükelçi Dırkseye, Vali Ayvaz tarafından Mardin fotoğrafı hediye edildi.
     Midyat ilçesi Kaymakamı Fatih Akkaya ve Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlunu da ziyaret eden Dırkse, bölgeye çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak üzere geldiğini söyledi.
     Birkaç manastırı da gezmek istediğini ifade eden Dırkse, Birkaç sivil toplum kuruluşunu ziyaret edeceğiz. Burada bulunmamızın diğer bir sebebi de bu bölgede Hollanda ve Türkiye arasında ikili ilişkilerde, yapabileceğimiz ticari çalışmalar olabilir mi, yatırımlar olabilir mi, bu konularda araştırmalar yapmak istiyoruz diye konuştu.
     Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu da Büyükelçi Dırkseye ilçe hakkında bilgi verdikten sonra Hollanda ile işbirliği yapacak olmaktan memnuniyet duyacağız. Manevi desteğinize ihtiyacımız var dedi.
     Dırkse, Nasıroğluna kravat ve sadece Hollandada kullanılan 5 avroluk para kartı hediye etti.
    
     Muhabir: Selahattin Erol - Şengül Oymak / Nurten Aslan
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Hollandanın Ankara Büyükelçisi Dırkse: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER