Horozlarını fındık ve bademle besliyor

Horozlarını fındık ve bademle besliyor -Bitlisli hayvansever, çocuklarından ayırt etmediğini belirttiği horozlarına her gün fındık, badem, kara üzüm ve incir yediriyor


BİTLİS (A.A) - Bitlisli hayvansever, çocuklarından ayırt etmediğini belirttiği horozlarına her gün fındık, badem, kara üzüm ve incir yediriyor.
     Yükseliş Mahallesinde yaşayan Samet Cinoğlu, kümesinde bakımını üstlendiği Hint, Arap, küpeli ve atkılı cinsi horozlarına gözü gibi bakıyor.
     Çocukluğundan bu yana horozlara karşı büyük ilgi duyduğunu, bu nedenle de çeşitli illerden farklı cinslerdeki horozları satın aldığını anlatan Cinoğlu, horozları Bitlise getirmek için de şehirlerarası otobüs firmalarından yolcu bileti kestirdiğini söyledi.
     Cinoğlu, çocuklarından ayırt etmediğini belirttiği horozlarının bakımıyla da özel olarak ilgilendiğini vurgulayarak, Horozlarımın soğuk havada hastalanmaması ve güçlü olmaları için onlara fındık, fıstık, badem, incir, kara üzüm yediriyorum. Ayrıca vitamin olarak da bal ve pekmez karışımı doğal ürünler veriyorum. Bakımları ne kadar zaman alsa, masraflı olsa da bu benim zevkim. Horozlarımın yanında huzurluyum dedi.
    
     Muhabir: Şener Toktaş / Berin Arslan Çetin
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Horozlarını fındık ve bademle besliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER