Hoşcan AŞ, Eskişehir Süper Amatör Ligine

Hoşcan AŞ, Eskişehir Süper Amatör Ligine sponsor oldu -Ligin adı, Hoşcan AŞ Eskişehir Süper Amatör Ligi olarak değiştirildi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ile Hoşcan Gıda, Sanayi ve Ticaret AŞ arasında sponsorluk anlaşması imzalanarak, Eskişehir Süper Amatör Liginin adı, Hoşcan AŞ Eskişehir Süper Amatör Ligi olarak değiştirildi.
     Eskişehir ASKF Başkanı Sabri Atam, kentte bir kafeteryada düzenlenen basın toplantısında, 57 amatör kulübün, federasyona üye olduğunu bildirdi.
     Kulüplerin ortak amacının, sosyal sorumluluk anlayışı içinde gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve topluma sağlıklı bireyler kazandırmak olduğunu belirten Atam, şöyle konuştu:
     Kulüplerimizin zorunlu masrafları var. Onların yükünü biraz hafifletebilmek için amatör liglerimizin adını, geliri bu kulüplerimize pay edilmek üzere ücret karşılığında vermek istediğimizi her fırsatta dile getirdik. Çabalarımız sonuç verdi ve ilimizin tanınmış firmalarından Hoşcan AŞ teklifimizi kabul ederek, Eskişehirin spor tarihinde bir ilkin yaşanmasını sağladı. Sponsorluk anlaşması sonucu ligimizin adı, Hoşcan AŞ Eskişehir Süper Amatör Ligi oldu.
     Hoşcan Gıda, Sanayi ve Ticaret AŞ Mali ve İdari İşler Müdürü İbrahim Curaoğlu da Türk sporuna yıldız futbolcular yetiştirecek bir oluşuma destek vermekten memnuniyet duyduklarını dile getirdi.
     Curaoğlu, daha sonra, imzalanan anlaşma gereği sponsorluk bedeli olan 20 bin liralık çeki, Atama teslim etti.
    
     Muhabir: Ekip
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Hoşcan AŞ, Eskişehir Süper Amatör Ligine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER