HÜ öğrencileri, karın tadını çıkardı

HÜ öğrencileri, karın tadını çıkardı


HAKKARİ (A.A) - Hakkari Üniversitesi (HÜ) öğrencileri, sosyal ağ facebook üzerinden duyuru yaparak başlattıkları, kar topu savaşıyla, karın tadını çıkardı.
     Kar topu savaşı için sanal ortamdan birbirlerine mesaj atan HÜ öğrencileri, Merzan Mahallesindeki karla kaplı toprak sahada toplandı.
     Yoğun kar yağışı nedeniyle az sayıda öğrencinin toplandığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Aralarında kızlarında bulunduğu öğrenciler, iki gruba ayrılarak kartopu oynadı.
     Yaklaşık 1 saat boyunca kar topu savaşı yapan öğrencilerden Ayşe Öner, facebookta Hakkari Üniversitesi itiraf sayfası bulunduğunu, gerçekleştirmek istedikleri kar topu savaşını da bu sayfa aracılığıyla duyurduklarını söyledi.
     Öner, Bazı arkadaşlarımız kardan dolayı yollar kapalı olduğu için buraya gelemedi. Ancak biz buraya geldik ve eğlendik. Biraz üşüdük, ancak çok eğlenceli oldu. Kötü hava şartlarını eğlenceye dönüştürdük. Hakkaride yapacak bir etkinlik ve eğlenmek için gidecek bir yer de yok. Şartlarımız karda eğlenmeye elverişli dedi.
     Şaban Özek ise, sosyal aktivitelere pek yer verilmeyen Hakkaride sürekli toplumsal olaylar yaşandığını hatırlattı.
     Özek, şöyle konuştu:
     Bizde ilde yaşanan bu eksikliği, aramızda aktiviteler düzenleyerek gidermeye çalışıyoruz. Kartopu savaşı yapmayı düşündük ve bunu da sanal ortamda arkadaşlarımıza duyurduk. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimizin daha iyi olmasını beklerdik. Az sayıda kişi olmamıza rağmen, çok güzel eğlendik ve stres attık. Olumsuz hava şartlarını fırsata çevirdik. Çok mutluyuz.
    
     Muhabir: Nevzat Taş / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber HÜ öğrencileri, karın tadını çıkardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER