Hükümlünün yetenek sınavı heyecanı

Hükümlünün yetenek sınavı heyecanı -Aydın Yarı Açık Cezaevine kalan hükümlü, ADÜ BESYO yetenek sınavında başarılı olmak için ter döktü (Görüntülü)


AYDIN (A.A) - İşlediği bir suçtan dolayı Aydın Yarı Açık Cezaevindeyken girdiği üniversite sınavında başarılı olarak Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun (BEYSO) yetenek sınavlarına katılmaya hak kazanan Cengiz Ç, güvenlik görevlilerinin gözetiminde katıldığı sınavda ter döktü.
     Toplam 638 aday ile birlikte ADÜ Kampüsü BEYSO futbol sahasında düzenlenen özel yetenek sınavına 387 numaralı aday olarak katılan Cengiz Ç, durarak uzun atlama, geriye top fırlatma, 60 metre sürat ve bin 500 metre koşu müsabakalarına katıldı.
     Polisin gözetiminde özel yetenek sınavına katılan Cengiz Ç, ısınma hareketleri yaparak sınava hazırlık yaptı. Cengiz Ç, özel yetenek sınavının ardından yeniden cezaevine nakledildi. Sınav sonuçları daha sonra açıklanacak.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Aydın Yarı Açık Cezaevinde kalan 15 mahkum üniversite sınavına girerken bunlardan 9u sınavı kazanmayı başardı.
     Öğrencilerden 5ü açık öğretim fakültelerini, 4ü ise örgün eğitimi kazandı.
    
     Muhabir: Gökmen Şireci / Suat Deniz
     Yayıncı: J.Jale Durgun
<< Önceki Haber Hükümlünün yetenek sınavı heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER