Hürriyet Caddesi sadece yayalara açık olacak

Hürriyet Caddesi sadece yayalara açık olacak -Karabük Belediye Başkanı Vergili: -Karabükün en büyük ve işlek caddesini trafiğe kapatarak yayalar için çok değişik bir konsept uygulayacağız


KARABÜK (A.A) - Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabükün en büyük ve işlek caddesini trafiğe kapatarak yayalar için çok değişik bir konsept uygulayacağız dedi.
     Vergili, düzenlediği basın toplantısında, Hürriyet Caddesinde çalışmalara başladıklarını ve yıl sonunda bu caddenin tamamen araç trafiğine kapatılacağını söyledi.
     İl merkezinde araç trafiğinden arındırılmış bir alana ihtiyaç olduğunu belirten Vergili, Karabükün en büyük ve işlek caddesini trafiğe kapatarak yayalar için çok değişik bir konsept uygulayacağız. Caddemiz, ilimizin en işlek ve ticari hayatın en yoğun olduğu alan. Bu alanda gün içinde sıkıntılar yaşanmakta. Park sorunu başlı başına bir dert. Bu sorunları da düşünerek o caddede yıllardır özlemi çekilen bir alan oluşturacağız. Çok değişik bir alan olacak. İnsanlar rahatça dolaşıp işlerini bu cadde üzerinde halledecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Hürriyet Caddesi sadece yayalara açık olacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER