Huzur Akademisi Projesi

Huzur Akademisi Projesi -Vali Erol ve eşi, proje kapsamında düzenlenen toplantıya katıldı


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının (TSO) destekleriyle Elazığ Kadın Girişimciler Kurulu tarafından yürütülen Huzur Akademisi Projesi kapsamında mahalle toplantıları düzenlenmeye devam ediyor.
     Elazığ Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, proje kapsamında gerçekleştirilen mahalle toplantıları kapsamında 50. Yıl İlköğretim Okulunda düzenlenen programa Vali Muammer Erol ve eşi katıldı.
     Erol, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiyenin her alanda gelişip kalkındığını belirterek, daha önceden olmayan şartlar ve imkanların bugün anayasanın fırsat eşitliği ilkesi gereği toplumun tamamına ulaştığının altını çizdi.
     Eğitimin de bu alanların başında geldiğini vurgulayan Erol, vatandaşların, devletin ücretsiz olarak sunduğu eğitim olanaklarından faydalanarak istediği eğitimi ve kariyeri yapma olanağına sahip olduğunu kaydetti.
     Proje koordinatörü Prof. Dr. Serpil Bulut ise ailede ve toplumda huzurun oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla özellikle kadınlara sosyal, ekonomik ve kültürel konularda uzman kurum ve kişilerin desteğiyle bilgi verdiklerini aynı zamanda örnek kişilerin yaşam öykülerini de aktarmaya çalıştıklarını belirtti.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Huzur Akademisi Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER