Huzurevinde kalan yaşlılar at çiftliğinde eğlendi

Huzurevinde kalan yaşlılar at çiftliğinde eğlendi


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde kalan yaşlılar, at çiftliğinde at bindi. Bazı yaşlılar uzun yıllardan sonra tekrar at sürme keyfi yaşadı.
     Büyükşehir Belediyesi huzurevi sakinleri, Antalya ORFE Atlı Spor Kulübünün davetlisi olarak Döşemealtı ilçesindeki at çiftliğinde güzel bir gün geçirdi. Çiftlikte yarış ve midilli atlarına yakından ilgi gösteren yaşlılardan İdris Erdoğan, alanda at bindi. 68 yaşındaki İdris Erdoğan, uzun yıllardan sonra tekrar at bindiğini belirterek, bu mutluluğu kendisine yaşatanlara teşekkür etti.
     Pistte at binmeyi daha çok istediğini ifade eden Erdoğan, bu organizasyonla gençlik yıllarını hatırladığını dile getirdi. Çiftliğin sahibi Orhan Sarıyar, at binme cesareti gösteren İdris Erdoğana madalya taktı.
     Huzurevi sakinlerinden 82 yaşındaki Süleyman Çetin, çok güzel bir gün geçirdiğini kaydederek, Gençken çok at binerdim, gözlerim görse yine binerim. Kır renkli bir atım vardı, onu arabalar bile geçemezdi. Tekrar atla gezmeyi çok isterdim diye konuştu.
     Antalya ORFE Atlı Spor Kulübünün sahibi Orhan Sarıyar, yaşlıları ağırlamaktan büyük zevk duyduğunu belirtti. Yaşlıların birçoğunun gençlik yıllarında at ve eşeğe bindiğini ifade eden Sarıyar, Yaşlılarımız burada atları görünce çok mutlu oldular, onların mutlu olması bizleri de çok mutlu etti dedi.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Huzurevinde kalan yaşlılar at çiftliğinde eğlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER