İçişleri Bakanı Şahin, Orduda

İçişleri Bakanı Şahin, Orduda -Bakan Şahin, Akkuş ilçesine bağlı Akpınar beldesinde açılış törenine ve anma etkinliğine katıldı


ORDU (A.A) - İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Akkuş ilçesine bağlı Akpınar beldesinde açılış töreni ve anma etkinliğine katıldı.
     Ordu Valisi Orhan Düzgün ve AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ile Emniyet Genel Müdürlüğüne ait helikopterle beldeye gelen Şahin, ilk olarak yapımı tamamlanan kültür evinin açılışını gerçekleştirdi.
     Açılışın ardından Ordulu şair Ömer Çamın anısına düzenlenen, 3. Ömer Çam Şiir Günü etkinliğine katılan Bakan Şahin, programı düzenleyen Akpınar Belediye Başkanı Osman Çam ve belde halkına teşekkür etti.
     Şair Ömer Çamın çok değerli bir insan olduğunu ve kendisini hiçbir zaman unutmayacaklarını belirten Şahin, Bu topraktan nice yeni Ömer Çamlar çıkacaktır, kızlar çıkacaktır, erkekler çıkacaktır. Bizler yenilerini yetiştirelim, yenilerini hazırlayalım dedi.
     Etkinlikte, öğrencilere Mehmet Akif Ersoyun, Safahat adlı kitabını hediye eden Bakan Şahin, daha sonra beldeden ayrıldı.
     (HY-EYP-EDİ-MUR)
<< Önceki Haber İçişleri Bakanı Şahin, Orduda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER