İEFde motosiklet ve bisiklet tutkunlarına özel

İEFde motosiklet ve bisiklet tutkunlarına özel hol


İZMİR (A.A) - Bu yıl 31 Ağustos-9 Eylül arasında düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) motosiklet ve bisiklet tutkunlarına da ev sahipliği yapacak.
     İZFAŞtan yapılan yazılı açıklamada, fuar süresince tüm ziyaretçilerin gezebileceği motosiklet, bisiklet ve aksesuarlarının sergileneceği özel bir holün oluşturulacağı belirtildi. İZFAŞ Genel Müdürü V. Mehmet Şakir Örs, bu yıl 81. kez düzenlenecek fuarına yönelik hazırlıkların sürdüğünü kaydetti.
     İEFnin her yıl bir birinden farklı etkinliklere ev sahipliği yaptığına dikkat çeken Örs, İzmir Enternasyonal Fuarı gençlik araştırmasına yönelik yapılan anketlerin sonucunda ziyaretçilerin fuarda en çok görmek istedikleri sektörlerden biri olması nedeniyle bu yıl ilk kez motosiklet bisiklet ve aksesuarlarından oluşan özel bir bölüm oluşturuyoruz. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 4 nolu holde düzenlenecek olan özel bölüm, sektörün önde gelen kuruluşları ve motosiklet bisiklet tutkunlarını İzmirde buluşturacak. Bu bölüme sektörün seçkin firmaları katılıyor. Özellikle genç ziyaretçilerin bu yıl ilk kez gerçekleştireceğimiz motosiklet bisiklet özel bölümüne büyük ilgi göstereceğini umut ediyoruz dedi.
     Mehmet Şakir Örs, İEF bünyesinde bu yıl oluşturacakları bir başka özel bölümün ise bilişim - iletişim özel bölümü olacağını bildirdi.
     Türkiyenin en eski fuarı olma özelliğini taşıyan İEFnin bünyesinde oluşturulan özel bölümlerin önemli ihtisas fuarlarının da çıkış noktası olduğunu ifade eden Mehmet Şakir Örs, geçtiğimiz yıllarda 4 nolu holde oluşturulan Tekne Yat ve Denizcilik özel bölümünün 21-25 Kasım 2012 tarihleri arasında Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı adıyla düzenleneceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber İEFde motosiklet ve bisiklet tutkunlarına özel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER